2017

In 2017 is men meer gefocussed op gezonde snacks, groene thee, super foods en de sportschool. Wat zijn de gedragingen van de gezondste personen in de Wellness wereld?

Een nieuw onderzoek wijst uit dat 78% van de moderne mens zich meer bewust is van zijn eetpatronen dan voorheen, een op de vier verzorgt zijn huid goed en 22% drinkt kruiden thee. Belangrijkste startpunt om je fitter te voelen is het ondergaan van een massage wat resulteert in een beter slaappatroon. Beter uitgerust/hersteld zijn geeft je alle energie om vrij te bewegen en werken.

Stress is de grootste factor waardoor je moeite hebt met het verbranden van je vetten en het aankomen van gewicht door stressvolle situaties.Er komt een “vet hormoon” vrij, genaamd cortisol, welke er voor zorgt dat je een gebrek krijgt aan motivatie om vast te houden aan je training en gezond eetpatroon. Ons advies is om gedurende stressvolle periodes je focus te verleggen naar kortdurende (High Intensity Training) een paar keer per week om mentaal en fysiek sterk te blijven. Put jezelf niet nog meer uit door de calorieën te tellen en urenlange cardio training te doen. Neem een massage, relax, train kort maar hard en eet meer in balans. Op deze manier kom je het beste door een stressvolle periode heen.