Nieuws en Workshops

Aroma Touch Behandeling
Boek nu een Aroma Touch behandeling op vrijdag of zaterdag en betaal geen € 65 maar € 50.

Ook zo enthousiast over de therapeutische essentiële oliën van dōTERRA welke wij in onze praktijk gebruiken? Kom dan naar een van onze workshops:

Natuurlijk & Gezond – 100% therapeutische essentiële oliën.

Deze workshops zijn specifiek bedoelt voor iedereen die op een natuurlijke wijze aan zijn gezondheid wil werken.
Ben jij een voorstander van natuurlijke oplossingen, wil je anderen graag helpen, deel je graag, wil je je eigen kennis vergroten? Kom dan naar onze workshop.
Na het bijwonen van deze workshop weet je wat essentiële oliën zijn, waarom ze belangrijk zijn en hoe je ze kunt toepassen om je eigen gezondheid op lichamelijk en emotioneel gebied te verbeteren en te ondersteunen.Je gaat naar huis met je eigen natuurlijke oplossing: Het Gezonde Medicijnkastje.De volgende 4 pijlers van gezondheid worden bevorderd door alle producten van dōTERRA:

* Rust- Gezonde Slaap
* Sterke Immuniteit
* Ontstekingsremmend
* Energie – Vitaliteit

Je zult antwoorden en oplossingen vinden omtrent je eigen gezondheid en klachten. Dit alles gebaseerd op de therapeutische essentiële oliën van dōTERRA. De 10 basisoliën en oliemengsels uit de “Home Essentials Kit“ van dōTERRA worden gepresenteerd. Laat je inspireren en ervaar hoe je deze oliën ook thuis kunt gebruiken. Uiteraard heb je de mogelijkheid uitvoerig te snuffelen, uitproberen en ook te bestellen.

Interesse, meldt je danaan via info@goddelijkemassage.com,dan kunnen we een plek voor jou reserveren. De workshops worden bij ons in de praktijk gegeven. Laat je inspireren door de oliën.

Dit zijn de eerstvolgende data:

Zaterdag 16 Maart 2019 11:00 tot 12:30 Bewust Gezond in 2019