Sport manipulatie-chiropractie

Per behandeling 45,00 Euro

Veel pijnklachten zoals rugpijn, nekpijn, uitstraling naar een arm of been, zelfs een hernia, zijn het gevolg van een mechanische blokkade in de wervelkolom. De patiënt voelt vaak zelf dat er iets verdraaid of verschoven is. Dit wekt veel pijnlijke spierspanning en stijfheid op waarvoor de patiënt hulp zoekt. Een veel gemaakte fout is dat er eerst tabletten worden geslikt en geoefend wordt wat de oorzaak van de klachten niet verhelpt!

Vaak behandelde klachten t.g.v. wervelblokkade met eventuele zenuwirritatie zijn: hoofdpijn, nekpijn, pijn uitstralend naar een arm, tintelingen in de arm, pijn tussen de schouderbladen, lage rugpijn, bekkenpijn, bilpijn, uitstraling naar de bil, been, kuit en voet.

De enige manier op deze klachten effectief te behandelen is het vrijmaken van de pijnlijke blokkering van de wervels door middel van manipulaties zodat de pijnlijke spieren kunnen ontspannen. Eventueel aangevuld met dry needling/electro acupunctuur van pijnlijke spierknopen om het spierherstel te bespoedigen.

Ook gewrichten zoals de schouder, elleboog, pols, duim en de voet kunnen door middel van manipulatie behandeld worden.

Uiteindelijk bij 75% van de patiënten is deze aanpak genoeg en is het probleem in een paar weken op een natuurlijke manier hersteld.