Kettlebell sport training

45 minuten 50,00 Euro 16 lessen voor 605,00 Euro

Trainingen worden gegeven door Iwan Marckmann, gecertificeerd RKCI en RKCII (Russian Kettlebell Certification) en PCC (Progressive Calisthenics Certification). Verder is hij ook topsporter.

Module 1. Synergistisch krachttraining (fatigue-tension threshold system) Een training voor gevorderden!
Dit is een progressieve weerstand training met barbells, dumbbells en jouw lichaamsgewicht.
Met de juiste techniek qua uitvoering en timing is dit een snelle methode om meer massa en doorbloeding in de spieren te krijgen.
Ervaar weer de oer-pomp door je lichaam stromen! Een maximale spierdichtheid en kracht zal je door deze training bereiken.

Module 2. Flexibiliteit en mobiliteit training.
Wil je krachtig zijn en stijf? Of flexibel en zwak?
Ik heb er voor gekozen om flexibel krachtig te zijn, dat kan jij ook.
Onmiddellijke verbetering van je flexibiliteit door de juiste spanning in de spieren te gebruiken. In 16 lessen leer je de basis het fundament om weer vrij te bewegen.

  • Mobiliteit en reset drills voor je gewrichten en spieren
  • Alle basis rekkingen, gevorderden rekkingen tot en met de front split!
  • Forced relaxation technieken en spanning loslaat oefeningen
  • Je kunt veilig en lenig krachtiger worden in al je bewegingen
  • Een strategie voor de chronisch inflexibele onder ons
  • Wat je beter niet kunt doen
  • Een veilig schema en drills die je om de dag kan doen om pijnvrij te blijven bewegen.

Wij werken tevens met verschillende optimale voedingsstrategieën die op jou persoonlijk samengesteld worden en makkelijk in te passen zijn in je dagelijkse bezigheden.

Module 3. Kettlebell training.
Wat is een kettlebell?

Een kettlebell is een Girya (Russisch).
Het is een ronde stalen kogel voorzien van een handvat. Het is de equivalent van een complete sportschool in je hand, een allround middel voor effectief trainen.
Al sinds de 18de eeuw een beproefd, uniek trainingsmiddel in Rusland. Vele krachtatleten trainen ermee en het wordt nu steeds populairder in andere delen van de wereld vanwege zijn bewezen succes en effectiviteit!
De spanning versus ontspanning balans, gecombineerd met een juiste ademhalingstechniek brengen jouw lichaam in een optimale staat van welbevinden.

In 16 privé lessen leer je de basis om daarna zelf veilig verder te trainen. De mogelijkheid bestaat om een certificaat te behalen, hiervoor dien je een examen af te leggen.

Het is een ideale methodiek voor brandweer en politie en mensen die steeds snel, krachtig en fit dienen te zijn. Haal met gemak de vereiste fitheid test door te werken met de  snatch test.

Ideale houdingscorrectie dmv kettlebell, voor mensen die zwaar lichamelijke arbeid verrichten. De enige echte juiste til- en bewegingstechnieken.

Bonus: je krijgt ook een audio versie: de 6 stappen van autogene training, dit is een bewezen methode om jezelf in een ontspannen staat te brengen, de Alpha staat.
Hierdoor daalt het cortisol gehalte in je lichaam waardoor je minder vet opslaat. Want disstress (slechte stress) is de vet maker waar de meeste mensen last van hebben.
De stress is jou de baas. Door de autogene training audio herstel je sneller en blijf je, jouw stress niveau de baas.