Wat anderen zeggen

Door mijn wekelijkse preventieve behandeling sport-chiropractie, beweeg ik nu volledig vrij van pijn en ongemak. Helemaal effectief in combinatie met Iwan’s privé sport training. Hierdoor kan ik mijn dagelijkse werkzaamheden met gemak aan. Geweldig dat jullie continue investeren in nieuwe technieken voor jullie praktijk.
Ron uit Nootdorp

 

Goddelijke Massage staat er op de deur van Iwan en Liliane…wat moet je je daar nou bij voorstellen???? Het is iets wat je moet ervaren, dat is wel duidelijk. Sinds anderhalf jaar word ik iedere maand door Iwan gemasseerd en het is een heel groot genoegen. De massage is een soort onderhoud voor je spieren en wordt op een heel prettige en stevige wijze gedaan door de professionele Iwan. Voor die tijd had ik regelmatig rugklachten, maar door de regelmatige massage zijn die compleet verdwenen. Omdat ik veel sport, hardloop en fiets is het heerlijk om mijn spieren goed los te maken. En tijdens de massage wordt er uitgebreid gesproken over oefeningen die ik zelf dagelijks kan doen en hoe ik moet omgaan met spierpijn. Kortom, het is een genot voor mijn lichaam maar ook voor mijn geest is het zeer ontspannend. En inderdaad, het is echt een “Goddelijke Massage”… die ik iedereen van harte gun!!
Henk van Schaik

 

Ik behoor tot de groep hoogbejaarden. Onze generatie heeft ook zeer veel baat bij de behandelingen van Iwan en Liliane. De ouderdom komt met klachten als pijn, een lichaam dat niet meer perfect werkt en stress. Wat is nu heerlijker dan comfortabel te liggen en weg te dromen bij zachte handen, muziek en het feit dat er rekening met je wordt gehouden? Ik kan iedereen van harte aanbevelen de ontspanningsmassage te proberen. Massage kent geen leeftijdsgrens! Het is voor herhaling vatbaar! Iwan en Liliane, van harte bedankt en veel succes!
Maria uit Zoetermeer
De ontspanningsmassage geeft mij de mogelijkheid om werkelijk volledig te ontspannen, het is ongelooflijk maar binnen 10 minuten voelde ik de spanning in mijn spieren wegtrekken en er bleef een weldadige rust achter. Ik heb heerlijk geslapen die avond.Jose uit Den Haag

 

Als fanatiek sporter eindelijk iemand gevonden die met een combinatie van sport-en hot-stone massage mijn spiermassa weet te bereiken en deze weer in een perfecte staat te brengen.
Roy uit Den Haag

 

De extreme transformatie-route brengt ons precies die resultaten die we voor ogen hadden. Met de combinatie van kettlebell training en voedings advies zien wij ons lichaam veranderen. Het gaat snel, effectief en onze conditie is pijlsnel omhoog gegaan. Dit alles met veel plezier.Julia uit Rotterdam

 

Bellisima, ik bevond me in een andere dimensie tijdens de massage.Simone uit Italië

 

Vakkundig en no-nonense met een fantastische service.Jan uit Amsterdam